Ajándékkatalógus: játékok lányoknak

játékok lányoknak, tengerpart

Az ajándékvásárlás egyszerre örömteli esemény és púp a háton. Tudjuk, hogy a  rózsaszín játékok lányoknak készülnek, mégse könnyű megtalálni közülük azt a megfelelőt, ami hasznos is lehet és örömmel adjuk kislányunknak, húgunknak, unokánknak vagy unokahúgunknak.

Az egészen kicsiknek jó ajándékok lehetnek azok a vastaglapos könyvecskék, amik például az állatokat és azok hangjait tanítják. Majd 2 éves kortól elindul a szerepjátékos időszak: a kiskonyha, egy ballerina szoknya, egy játékbaba vagy egy orvosos szett mind jó játékok lányoknak. A szerepjáték nagyon fontos a 2-8 évesek számára, mert a valós életet utánozzák. Segítenek a gyerekeknek megtanulni a közösségi normákat, feldolgozni a nap eseményeit.

Kicsit nagyobbaknak a babaház mellett, az építőkockás játékok lányoknak is sok mókát ígérnek. A Duplo és a Lego széles választékot kínálnak kifejezetten lányoknak, lovakkal, állatokkal és fodrász műhellyel. A kreatív játékok lányoknak tökéletes ajándékok lehetnek, hisz az alkotás szeretete jellemző rájuk. Egy karkötő készítő szett vagy egy festő szett egy 5 éves számára is már jó ajándék lehet.

Végezetül a tinédzserek. Általános vélemény, hogy a számítógépes játékok lányoknak nem annyira szólnak, ami nem teljesen igaz, hiszen találhatunk egy-két olyan rejtett kincset, amit kifejezetten lányoknak ajánlanak, például a Sims vagy a Skullgirls. Az egyik lányok által legfelkapottabb videójáték az Overwatch, amit vizuális megjelenése, teljesíthetősége és játéktörténete miatt szerethetnek a lány gamerek.

Related Post