Faberland kondipark minden sportoló számára!

kondipark és férfi

A Faberland Kft. játszótéri eszközök forgalmazása mellett már foglalkozik kondiparkok teljes tervezésével és kivitelezésével is, prémium minőségű eszközökkel felszerelve, amelyek nagyszerű mozgási és kikapcsolódási lehetőségeket biztosítanak a lakóközösségek számára.

Cégünk a 12 éves pályafutása alatt számos változatos projektben vett részt, amelyek során köztéri fitnesz tereket is hoztunk létre vagy más néven kondiparkokat. Általában az általunk gyártott gyermekjátszóterek mellé szoktuk javasolni ezek létesítését, ami által a szülők is aktívan tudják eltölteni a gyerekek játszótéri szórakozásának idejét.

Az így létrehozott kondipark elemeit háromféle termékkategóriánk közül állíthatjuk össze: City fitnesz eszközök, Urban fitnesz eszközök és Pro fitnesz eszközök. A Pro termékcsalád alkalmazásában az állítható súlyokkal azoknak tudunk kedvezni, akik kifejezetten az izomerő fejlesztésben érdekeltek. Az így felépített kondipark lényegében egy professzionális konditerem adottságaival is vetekszik, ráadásul mindezt a szabad levegőn biztosítja a felhasználók számára.

Ennek köszönhetően legyen az illető kezdő sportoló vagy már haladó testépítő, az állítható súlyok használatával mindenki elvégezheti a számára legjobban megfelelő gyakorlatokat itt. A kondipark elemei masszív felépítéssel rendelkeznek, ezért nagyszerűen ellenállnak az esetleges rongálásoknak, emellett pedig rendkívül esztétikus összképet alkotnak.

Related Post