Iskolai udvari játékok a Faberlandtól

iskolai udvari játékok

A Faberland cég különféle kültéri eszközök gyártásával, telepítésével foglalkozik, ezek közé tartoznak mondjuk a kültéri sporteszközök, a parkosítás különböző kellékei, vagy épp a játszóterek játékai. Egy ilyen kreatív munkához viszont szükségszerűen társulnak különféle EU-s követelmények, amelyeknek meg kell felelni. Mivel közterületekről van szó, ezért meg van kötve a különféle játszóeszközöket gyártó cégek keze egy kicsit a tervezés tekintetében.

A Faberland iskolai udvari játékok beépítésével is foglalkozik, melyek esetében fokozottan ügyelni kell arra, hogy a szabványoknak megfelelő legyen a játékszerek kialakítása. Az iskolákban, ahogy a játszótereken is, manapság már fém játékokat állítanak ki. Ezek az iskolai udvari játékok többnyire az alapcsomag termékeit tartalmazzák, mint a mászóka, a rugós hinta, a sima hinta, a homokozó és a csúszda. Az iskolai udvari játékokkal szemben a közterületi játszótereken nagyobb gyakorisággal fordulnak elő különlegesebb játékelemek, mondjuk memória játékok, készségfejlesztő játékok, mint a hangszerek vagy egyensúlyérzéket fejlesztő darabok, mint a pumptrack pálya.

Olyan intézményekben, mint amilyenek az iskolák, ott tornapályák is épülhetnek az újfajta szabványoknak megfelelő játékelemekből. A Faberland tornapálya kínálatában elsősorban különféle húzódzkodó eszközöket találhatnak az érdeklődők, illetve fekvőtámaszozáshoz, hasgyakorlatokhoz, testépítéshez és hátizomerősítéshez is gyártanak már kültéri eszközöket, melyek szintén jó szolgálatot tehetnek az iskolák modern testneveléséhez.

Related Post