Miért szeretjük az új hűtő funkcióit?

Új lakáshoz, új háztartási gépek. Ez az elv vezérelt minket abban, hogy megszabaduljunk a régitől és egy új hűtő kerüljön az új otthonunk konyhájába. Mindenképp egy nagyobbat szerettünk volna ezúttal, hiszen eddig mindig tele volt ételekkel a régi és sokszor már nem volt hely további élelmek elhelyezésére. Számomra érzékeny pont a higiénia, illetve a rendezettség és a zsúfoltság nem kedvezett a hűtés hatásfokának.

Azt figyelembe vettük az új hűtőn való elmélkedés során, hogy a fogyasztás az fontos szempont lesz, hiszen mindenképp szerettük volna minimalizálni a rezsiköltség összegét. Mind a kutatásunk során megtudtuk, a háztartási gép energiaosztálya a legfontosabb paraméter ebből a szempontból.

Ránk jellemzően igaz, hogy mivel nagyobb családról beszélünk, gyakori a hűtő ajtajának a nyitogatása és így sok meleg levegő kerül a beltérbe, ami nem a legpozitívabb dolog ebben az esetben. Ezért döntöttünk úgy, hogy nélkülözhetetlen lesz egy olyan gyártmány kiválasztása, mely rendelkezik gyorshűtési funkcióval. Továbbá a lassú visszamelegedési idő is a fő szempontok közé tartozott, hiszen egy áramkimaradás esetén nem szerencsés, ha perceken belül kiolvadnak a fagyasztott éleleink.

Az előző gép az rendkívül hangos volt, éjjel az egész lakásba lehetett hallani a zúgását. Ezért elhatároztuk, hogy az új hűtő az vagy csendes lesz vagy semmilyen. Ez azért is volt fontos, mert a családon belül nem mindenki jóalvó, így egy hangos zúgás nem fog segíteni a helyzeten.

Mindezek után, szerencsések lehetünk, hogy egy olyan hűtőre találtunk, mely minden feltételünket teljesítette és ezen kívül nagyszerű kényelmi funkciókat is tartalmazott. A vakációmód és a jégadagoló mellett, az LCD kijelző a kedvencem.

Related Post