Műfű teraszra? A legjobb választás, ha tartós megoldást keresel

műfű teraszra

A kertépítés és gondozás nem hiába számít külön szakmának. Rengeteg tapasztalatot, és nem mellesleg szakértelmet igényel, hogy hosszútávra szóló jó döntéseket hozzunk. Ha ezek hiányoznak, de nem szeretnénk szakembert felfogadni, néhány „csellel” és odafigyeléssel magunk is tökéletes külteret alakíthatunk ki otthonunk körül.

Cikkünkkel azoknak szeretnénk segíteni, akik kisebb kerttel vagy terasszal rendelkeznek. Ezúttal pedig különösen azt szeretnénk bebizonyítani, hogy a műfű teraszra a legjobb választás, ha tartós megoldást keresünk. Lássuk, miért!

A kutyás gazdik álma

A műfű teraszra tökéletes megoldás, ha szeretnénk zöld felületet varázsolni, ám házi kedvencünk miatt nem mernénk belevágni a füvesítésbe. Mivel tartós megoldásról van szó, akár 10-15 évig is tervezhetünk vele, és teraszunk éveken át szép zöld gyeppel lesz ellátva.

Nem kell öntözni

A műfű teraszra azok számára is kiváló döntés lehet, akik nem szeretik a rizikókat. Míg a természetes fű esetében sok múlik az időjáráson, műfű esetében nem kell ezzel törődni.

A jó minőségű műfű élethű

Sokszor elhangzik, hogy ne válasszunk műfüvet teraszra, mert az túl mesterséges hatást kelt. Itt azonban meg kell jegyezni, hogy a jó minőségű műfű nagyon is élethű. Selymes és puha felületet biztosít, ezért bizony kiváló ötlet lehelyezni műfüvet teraszra is.

A fentiek fényében mindenképp nézzünk szét a műfüvek kínálatában, ha teraszunkat szeretnénk zöldebbé változtatni. Sőt, akár színes termékeket is találhatnak azok, akik az extravagánsabb megoldásokat keresik.

Related Post