Tartsd meg a jó szokásokat: Kövesd nyomon előrehaladásod és maradj motivált a Habitifyjal

A szakértők nem teljesen értenek egyet abban, mennyi idő kell egy szokás kialakításához: egyesek szerint 21 nap, a kevésbé optimisták szerint pedig 66 nap.

Amíg a tudományos szakemberek ezen vitatkoznak, te bátran vedd kezedbe az irányítást a Habitify alkalmazással, amely nyomon követi a szokásaidat, és megfelelő motivációt nyújt ahhoz, hogy elhagyd a rosszakat, és megtartsd a jókat.

Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra. Nyisd meg az appot, és add meg első célkitűzésedet – ezzel máris nekivágtál hátralévő életed első napjának. A (szerkeszthető) javaslatok között például egy könyv elolvasása vagy a futás is szerepel. Ezután válaszd ki, milyen gyakran szeretnéd elvégezni az adott feladatot: ez lehet naponta, változó napokon vagy például csak szerdánként is.

Állíts be egy emlékeztetőt, és már kész is vagy! A biztonság kedvéért egy widgetet is kitehetsz a főképernyőre, így semmiképp nem veszted szem elől virtuális segítődet.
Szilárdítsd meg a jó szokásokat a Habitify használatával.

A Habitify egyszerű és sallangmentes – célja az, hogy mentesítsen a zajoktól, és segítsen koncentrálni a gondolataidat. Ennek megfelelően egyszerű, átlátható felhasználói felülettel rendelkezik, amely szokásaidat egy naptárba rendezve mutatja, időrendben, így mindig előre láthatod, egy adott nap milyen célok várnak rád.

A Habitify azonban sokkal több, mint egy felturbózott naptár. Az alkalmazás ugyanis játékos elemekkel teszi izgalmasabbá az előrehaladásodat, így eléri, hogy mindig törekedj a sikerre. Egy sávon mozoghatsz felfelé, ha ügyesen tartod magad a kitűzött célokhoz. Előrehaladásodat továbbá diagramokon is nyomon követheted, melyekről leolvashatod, mely napokon voltál a leghatékonyabb, melyek a kedvenc szokásaid, illetve milyen arányban sikerül teljesíteni az egyes célkitűzéseket.

A Siri-parancsok funkciónak köszönhetően pedig egyetlen koppintással megjelölhetsz egy adott célt teljesítettként vagy nem teljesítettként. Az új Apple Watch-felületen pedig az adott napszakra kitűzött célok jelennek meg. Mutasd meg a világnak, mire vagy képes!

Related Post